Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Embotits de la Garrotxa sense peatges: del productor al consumidor

Cada vegada per a més consumidors és essencial conèixer la procedència i la qualitat dels aliments que es consumeixen. Quantes vegades heu menjat un aliment i us heu preguntat: d’on deu venir? com el deuen produir?

Us expliquem d’on venen els embotits de la Garrotxa i productes locals d’Olot. Preneu nota i prepareu el paladar! Aquí teniu els millors productors d’embotits de la Garrotxa i d’Olot.

Embotits de la Garrotxa i d’Olot

1. EMBOTITS GORI

La seva especialitat: elaborats amb les mateixes receptes dels seus avantpassats, de gran qualitat, de producció limitada i curats amb assecadors naturals.

Altres productes: Productes cuits i curats.

Procedència: Mas Callís de Sant Privat d’en Bas, masia més coneguda com a Can Gori.

Coneix-los: www.embotitsgori.com

2. EMBOTITS DE PLANOLES

La seva especialitat: Bull de fetge i en aquesta època, botifarra d’ou.

Altres productes: Productes cuits, curats i frescos. Elaborats sense gluten ni lactosa.

Procedència: Les Planoles.

Coneix-los: www.embotitsdeplanoles.com

3. CAN GABURRA

La seva especialitat: Llardons fets a l’antiga i secallones.

Altres productes: Productes cuits i curats.

Procedència: L’obrador de la Pinya.

Coneix-los: Can Gaburra

4. VILANOVA EMBOTITS

La seva especialitat: Llonganissa i cap de llom.

Altres productes: Productes cuits i curats. Venta directa de xais que compren als ramats, vedella femella i pollastres.

Procedència: Obrador de Tortellà.

Coneix-los: www.embotitsvilanova.com

5. EMBOTITS EUGENI

La seva especialitat: Fuet, botifarra d’ou, de fetge i negra, llom curat i llonganissa.

Altres productes: Productes casolans cuits i curats.

Procedència: Sant Joan les Fonts, camí del pont romànic. Mateix espai des del 1967.

Coneix-los: www.embotitseugeni.com

6. JORDI VILARRASSA

La seva especialitat: Fuet, guardonat amb segell de qualitat Girona Excel·lent 2018.

Altres productes: Productes cuits, curats i frescos. Elaborats sense gluten ni lactosa.

Procedència: Mas Janric de Begudà.

Coneix-los: Jordi Vilarrassa

8. EMBOTITS D’OIX

La seva especialitat: Fuet de pagès i panxeta.

Altres productes: Productes cuits i curats.

Procedència: Oix.

Coneix-los: www.embotitsdoix.com

7. FERMÍ COROMINAS

La seva especialitat: Botifarra medieval, guardonat amb segell de qualitat Girona Excel·lent 2018

Altres productes: Productes cuits, curats i especialitats.

Procedència: Mas Corominas, Begudà.

Coneix-los: Fermí Corominas

9. EL REBOST DE LA VALL DE BAS

La seva especialitat: Botifarra negra d’arròs i garrillots. El garrillot és un embotit antic que hem recuperat gràcies a la insistència del cuiner Pep Nogué. 

Altres productes: Productes cuits i curats.

Procedència: Vall d’en Bas.

Coneix-los: El Rebost de la Vall

Share Post